بروزرسانی: 16 آذر 1404
فروش انواع کاسه تبتی هندی فروشگاه اینترنتی سحر | OkChay
فروش انواع کاسه تبتی هندی فروشگاه اینترنتی سحر | OkChay
چای در تبت سرزمین آئین بودایی نزد مردم از تقدس خاص برخوردار هدیه روز تولد است. برای تهیه این نوشابه مقدس ابتدا عصاره چای دم کشیده به روش معمولی را با مقداری نمک و کره حیوانی در ظرف استوانه ای چوبی شکل با چوب آنقدر هم می زنند تا به صورت مایع کف آلودی درآید. سپس همراه با ذکر دعا و ستایش و نیایش پروردگار، چای کف آلود در کاسه های سفالین و یا چینی نوشیده می شود.
- یک جایگزین دیگر برای کره درست شده از شیر گاومیش، کره تصفیه شده معمولی است که در تمام فروشگاه ها و سوپرمارکت ها قابل خریداری هستند.
- این خودمختاری البته توسط یک ساختار اداری که توسط حاکمان مغول ایجاد شده بود، محدود نگه داشته می شد.
- فرمان روایی مغول ها بر تبت، حدوداً دوره ۱۲۵۰ تا ۱۳۶۰ را پوشش داد.
- در واقع، چای کره ای به این ترتیب در میان غربی ها به شهرت و محبوبیت رسید.
- پس از حدود یک دقیقه تلمبه زدن، چای آماده سرو است و فنجانی از نوشیدنی سفید مایل به قرمز در پیش روی شما حاضر می شود.
شب یلدا یا شب چله آخرین شب آذرماه، شب بیش از نخستین روز زمستان و درازترین شب سالی است که ایرانیان آن را مبارک می دانند. بازگشت به سلیقه شما انجام میشه و نیازی نیست دلیلی برای بازگشت محصول ارائه کنید. هر محصول از زمانی که به دست شما برسه تا ۴۸ ساعت براش زمان بازگشت تعریف شده.
معرفی زنان موفق و کارآفرین ایرانی
با طرز تهیه چای کره ای، یک چای خامه ای و تلخ از مناطق مرتفع هیمالیایی آشنا شوید و با تهیه آن در منزل، یک نوشیدنی داغ جدید سرو کنید. پرتقالی ها و هلندی ها برای اولین بار در سال 1610 این نوشیدنی رو وارد اروپا کردن؛ زمانی که شاه چارلز دوم (پادشاه انگلستان) با شاهزاده پرتقالی کاترین براگانزا ازدواج کرد. ملکه جدید بریتانیا به عنوان جهیزیه یک صندوق چای مرغوب چینی با خودش آورد، چون عاشق این نوشیدنی بود.
چای و تجارت چای
این نوشیدنی معمولا داخل یک سینی نقره ای و همراه با نبات یا قند سرو میشه. مصرف این نوشیدنی اینقدر در ایران زیاده، که داخل همه خانه ها کتری وجود داره. چای در فرهنگ ایرانی مثل زوارکا روسی خیلی قوی و پر رنگ سرو میشه. به جای ریختن شکر برای خنثی کردن تلخی این نوشیدنی قند رو بین دندان ها یا روی زبان قرار میدن و چای سیاه می نوشن. این کشور بیشتر به ترکیب برگ چای سیاه با ادویه هایی مثل دارچین، زنجبیل، میخک، فلفل، جوز هندی و هل شناخته میشه.